Afgelopen week is er besloten door de regering om de lockdown te verlengen tot 2 maart. Dit houdt in dat we tot 2 maart niet kunnen schaken en ook de periode hierna is zeer onzeker. Het bestuur heeft dan ook besloten om dit seizoen de huidige competitie niet meer voor te zetten. We hebben helaas maar vijf ronden kunnen spelen. Als de situatie het weer toelaat om te kunnen schaken zullen we met een alternatief plan komen, dit laten we jullie weten zodra dit weer mogelijk is.

Het bestuur denkt na over een compensatie regeling m.b.t. de betaalde contributie over het afgelopen seizoen. Wij komen met een definitief voorstel in Mei als de totale impact van COVID-19 op dit seizoen duidelijk is.

In de eerste lockdown hebben we de mogelijkheid gegeven om online tegen elkaar te schaken. Dit willen we nu ook weer aanbieden. Elke vrijdagavond is er dan een mogelijkheid om online met elkaar te schaken. De handleiding zullen we via de mail rondsturen. Er zijn verschillende mogelijkheden qua lengte van de partij bij:. 5 minuten per persoon per partij, 10 minuten per persoon per partij of 5 min per persoon + 3 sec per zet. Als jullie voorkeur hebben laat het mij dan weten via de mail(smquarre@hetnet.nl) dan kunnen we hier rekening mee houden. Alex zal deze schaaktoernooitjes op het internet verzorgen.