De KNSB heeft vanochtend het onderstaand bericht doen uitkomen. Op basis van dit bericht hebben we besloten om ook de interne competitie bij KTV niet door te laten gaan in de maand Maart. Ook de bondswedstrijden die gepland staan voor de maand Maart worden niet gespeeld in de maand Maart. Dit houdt in dat we 3 april weer verder gaan met de interne competitie, let wel dit is onder voorbehoud, nieuwe ontwikkelingen kunnen dit doen veranderen. We zullen jullie via de site informeren over het verdere verloop.

13 maart 10:30 uur

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus in Nederland geeft de KNSB gehoor aan de oproep van het RIVM, de overheid en NOC*NSF om alle sportactiviteiten tot en met 31 maart a.s.  af te gelasten. Daarom heeft de KNSB besloten om de KNSB-ronde van 28 maart 2020 uit te stellen. Ook andere activiteiten van de KNSB, zoals bekerwedstrijden en bijeenkomsten voor trainers- en scheidsrechtersopleidingen, worden tot en met 31 maart afgelast.

De KNSB ondersteunt de oproep van de overheid om sociale contacten sterk te verminderen. Daarom adviseren wij regionale en bijzondere bonden om alle competitiewedstrijden en toernooien uit te stellen tot na 31 maart. Wij adviseren daarnaast de clubs om alle speelmomenten (clubochtend, – middag of –avond), trainingen en toernooien tot en met 31 maart af te gelasten.

Wij informeren vandaag alle bonden en clubs ook rechtstreeks.