Een goede opkomst resulteerde in maar liefst 15 partijen wat resulteerde in een gezellige en sportieve avond. Marco Groot verwelkomde twee nieuwe leden: Sonny Pronk en Rick Sietses. Sonny speelde tijdens deze ronde al mee, hij speelde een goede partij maar Rowan Koomen wist de partij wel naar zijn hand te zetten. Rick Sietses start in de 5e ronde.

Henk Keesman speelde om de koppositie tegen Nizar Alayoubi, Henk won deze partij en blijft de ranglijst aanvoeren. Adri Haakman en Tom Balla deelden de punten, ook Jeroen Graaf en Henk van Ginkel deelden de punten na een hilarisch slot waar bleek dat de klok zonder toevoeging van tijd/zet was ingesteld. Dit kwam beide heren zeer slecht uit tijdens het eind van de partij. Zij besloten dan ook dat de partij in een remise.

Ryan Klokkers is goed bezig en wist zijn partij tegen Henk Smit winnend af te sluiten, waardoor hij flink steeg in rangschikking. André Mantel en Jur Visser pakten hun eerste punten, in een rechtstreek duel werd tot remise besloten.

LET OP: vanaf 25 september is het verplicht om d.m.v. een QR code de HORECA te bezoeken. Dus ook voor de Nieuwe Doelen (en dus ook voor de schaakavonden) is dit van toepassing.